Onze aanpak.

We horen graag je idee, waar je tegenaan loopt en wat het is waarmee wij jullie kunnen helpen om het proces verder op gang te brengen. Dit kan met een compleet software team, een tijdelijke of langdurige opschaling van jullie IT-capaciteit dan wel met een strategische samenwerking van (on)bepaalde tijd. We zetten de basis, gaan aan de slag en zetten de juiste Melonhead op de juiste plek.

DSC_7492 copy

In het kort doen wij 3 dingen

Software ontwikkeling

Software doorontwikkeling

Consultancy

Ownership en kennis maakt succesvolle digitale diensten

Wij zijn eigenaar van ons werk. Daardoor nemen wij de verantwoordelijkheid om taakgericht, accuraat en oplossingsgericht te zijn. Maar ook om de laatste kennis toe te passen om samen met jou de juiste software neer te zetten zodat IT ondersteunend is aan jullie dienstverlening en bijdraagt aan de efficiëntie en succes van de organisatie.

vecteezy_woman-dressed-in-business-style-works-on-laptop-on-white-background_1421064 copy-2

Extend your team - Detachering

Heb je tijdelijk of langere tijd extra ICT-capaciteit nodig, maar niet de tijd om mensen te zoeken, een team samen te stellen of het budget om het hier in Nederland op te vangen? Door ons nearshore Techcenter in Noord-Macedonië,Kosovo en Albanië en onze senior architects en product owners kunnen wij scrum en agile werken. Tegen een voordelig budget zonder jezelf tekort te doen aan kwaliteit. Let’s speed up, by getting things done!

Build my own support team - Outsourcing

Voor (on)bepaalde tijd je eigen IT-team met de beste Melonheads tot je beschikking. We zetten in op een committed team dat voldoet aan jullie eisen, werkt met jullie workflow tools en sluiten aan op jullie bedrijfscultuur. Het is een strategische samenwerking waarbij wij een agile software ontwikkelingsteam neerzetten dat de time-to-market aanzienlijk verkort. En de basis legt voor jullie IT-support, uiteraard met behoud van intellectueel eigendom.

Onze Melonheads zijn gevuld
met de laatste technologie

Hoogopgeleide IT-talenten kan je niet alleen bij ons in Amsterdam vinden, maar juist ook in ons Techcenter in Noord-Macedonië, Kosovo en Albanië. We blijven met onze voeten op Europese grond, spreken elkaars taal en schakelen snel. Want naast techniek, zijn wij ook getraind in communicatie en projectmanagement.

Website Technologie


azure HubSpot-Logo-2006 Salesforce_Corporate_Logo_RGB_300px

Website Technologie


Shape
Shape (1)
csharp-original-1
swift-original-1
laravel-plain
vuejs-original-1
python-original
android-original-1
angularjs-original-1
java-original

Website Technologie


Let’s stick our (Melon)heads together.

We spreken graag verder om alle opties door te lopen. Om te zien hoe en waarmee we jullie kunnen ondersteunen. Met een compleet software team, een tijdelijke of langdurige opschaling van jullie IT-capaciteit dan wel een strategische samenwerking.

Melonhead Bas spreekt je graag!

brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash-1