dartwinuuu

Dartwin

Een IT-fresh jasje voor een traditioneel spel

https://27232300.fs1.hubspotusercontent-eu1.net/hubfs/27232300/Bitmap%207b-4.png

Dartwin on a mission

Bullseye met Dartwin, de evolutie van darts! Dartwin is een Amsterdamse startup met het revolutionaire idee om darten toegankelijker te maken met de inzet van IT. Een nieuwe, volledig interactieve omgeving moet alle drempels zoals puntentelling en regels om te darten weg halen. Het mag allemaal dynamischer! Horecaondernemingen hebben hiermee een fantastische aan- of invulling om hun klanten een actieve beleving aan te bieden. De basis voor een lange gezellige avond in de kroeg

IT-vitamines needed

Dartwin gaat voor de volledige beleving. Het moest kloppen van A tot Z. Spelers hoeven niet zelf het spel te bedenken, de regels uit te zoeken en de score bij te houden. Op een groot scherm worden spelers aan de hand genomen bij het spelen van darts en met behulp van IT-fresh software wordt elke gooi geregistreerd. Mooie graphics met scores zoals de ONEHUNDREDANDEIGHTY, heldere toelichting op het spel en het terugkijken van mooie spelacties verhogen allemaal de speelvreugde. Hier is de nodige IT-vitamine aan te pas gekomen voor de ultieme beleving.

dartwinu
dartwinuu

Melonsheads @work

Het idee in de head van de klant en de directe connectie met OrangeMelons zorgde ervoor dat wij betrokken waren vanaf het allereerste moment. Zo konden wij meedenken van creatie tot aan realisatie. Dat maakte dat we niet alleen verantwoordelijk waren voor de bouw van de software, maar ook voor het uitwerken van het functioneel ontwerp en het maken van de designs. Zo hebben we een 6-tal smart camera’s in de ring rond het dartbord ingebouwd om iedere gooi te registreren. De vele lagen in dit project maakten het voor ons ook een hele beleving. Een echte bullseye!

Front-end development

  • C# desktop application

Back-end development

  • EMGU library for image processing

Ervaar Dartwin en bekijk deze introductiefilm!


30k

Bewoners
blij gemaakt

95%

Van ons
doel bereikt

50%

Adoptie
in 2022

Let’s stick our (Melon)heads together.

We spreken graag verder om alle opties door te lopen. Om te zien hoe en waarmee we jullie kunnen ondersteunen. Met een compleet software team, een tijdelijke of langdurige opschaling van jullie IT-capaciteit dan wel een strategische samenwerking.

Melonhead Bas spreekt je graag!

brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash-1