PlatformJPG

PEDDY

Performance management with a smile

https://27232300.fs1.hubspotusercontent-eu1.net/hubfs/27232300/pedd.png

Peddy on a mission

Peddy is een klant met een casus die ons hart een beetje sneller laat kloppen, want ook zij gaan voor de optimale glimlach en plezier in combinatie met optimale efficiëntie. Waarbij zij inzetten op de zelfstandigheid en autonomie van medewerkers, en daarbij ruimte maken voor transparantie en betere samenwerking met de leidinggevende. Een prachtig vertrekpunt voor het verder ontwikkelen van hun HR-platform. Een tool die energie geeft en resultaten oplevert.

IT-vitamines needed

Het doel van Peddy is om vanuit een online HR-Platform de persoonlijke ontwikkeling en performance management binnen de organisaties te faciliteren waarbij processen als employee engagement, feedforward, check-in momenten, medewerkers vitaliteit en medewerkers geluk volledig worden ondersteund én het leuk wordt gemaakt. Met de beschikbare data vanuit het dashboard kan de organisatie op verschillende niveaus navigeren binnen de organisatie en de ontwikkelingen monitoren.

peddyyyyy
peddyy

Melonsheads @work

De magic van onze Melonsheads hebben we ingezet om voor Peddy niet alleen een webapplicatie te ontwikkelen, waarmee de klant alle faciliteiten online kan inzetten, maar ook een admin dashboard. Met het admin dashboard heeft Peddy een krachtige tool in handen voor het stroomlijnen van de administratieve taken en het bewaken van de gezondheid en prestaties van hun applicatie. Verder hebben we IT-vitamines ingezet in het herstructureren van de mobiele app, waarmee je nu ook on the move in contact kan blijven en de nodige acties kan uitzetten. Al met al een flinke vitamine-boost en nu weer up-to-speed en volledig IT-fresh.

Front-end development

  • Angular
  • Objective -C Java
  • React native

Back-end development

  • PHP
  • Laravel

30k

Bewoners
blij gemaakt

95%

Van ons
doel bereikt

50%

Adoptie
in 2022

Let’s stick our (Melon)heads together.

We spreken graag verder om alle opties door te lopen. Om te zien hoe en waarmee we jullie kunnen ondersteunen. Met een compleet software team, een tijdelijke of langdurige opschaling van jullie IT-capaciteit dan wel een strategische samenwerking.

Melonhead Bas spreekt je graag!

brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash-1