samenwerken is key

Mooie plannen opgelijnd?!

Gebruik onze IT-vitamines voor de juiste boost voor jullie succes!

Het begin ligt altijd in de ambitie om iets moois te maken, te optimaliseren en aan te pakken. En hoe fijn is het om daarin de juiste IT-ondersteuning voor in te kunnen kopen. De veelzijdigheid van jouw vragen, maakt elke keer voor ons een unieke case. Voor iedere tak van sport, groot of klein.

Woningcorporaties

Operationele efficiëntie vergroten, klanttevredenheid verbeteren en beter inspelen op veranderende behoeften op de vastgoedmarkt zijn maar een paar ijkpunten die met behulp van IT worden getackeld. Wij houden van tevreden klanten, dus laten we dit samen doen.

Logistiek

Uit ervaring weten wij dat IT cruciaal is voor de efficiëntie, traceerbaarheid en optimalisatie van processen binnen de logistiek. Dit kan alleen door voortdurend bij te blijven met de nieuwste IT-ontwikkelingen om de concurrentie voor te blijven en je klanten optimaal te bedienen! Onze strakke logistiek tussen NL en Noord-Macedonie, Kosovo en Albanië is klaar voor jullie project!

Zorg

De zorgsector evolueert voortdurend en IT speelt een essentiële rol in het verbeteren van patiëntenzorg, het stroomlijnen van processen en het stimuleren van medische innovatie. Wij staan volledig up-to-date met de laatste IT-kennis in de startblokken om jullie innovatie en patiëntenzorg te ondersteunen.

Onze Melonheads zijn gevuld
met de laatste technologie

Hoogopgeleide IT-talenten kan je niet alleen bij ons in Amsterdam vinden, maar juist ook in ons Techcenter in Noord-Macedonië, Kosovo en Albanië. We blijven met onze voeten op Europese grond, spreken elkaars taal en schakelen snel. Want naast techniek, zijn wij ook getraind in communicatie en projectmanagement.

Website Technologie


azure HubSpot-Logo-2006 Salesforce_Corporate_Logo_RGB_300px

Website Technologie


Shape
Shape (1)
csharp-original-1
swift-original-1
laravel-plain
vuejs-original-1
python-original
android-original-1
angularjs-original-1
java-original

Website Technologie


Let’s stick our (Melon)heads together.

We spreken graag verder om alle opties door te lopen. Om te zien hoe en waarmee we jullie kunnen ondersteunen. Met een compleet software team, een tijdelijke of langdurige opschaling van jullie IT-capaciteit dan wel een strategische samenwerking.

Melonhead Bas spreekt je graag!

brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash-1